Blog pri tvorbe verejných ľachko

pri 

Pri tvorbe verejných interiérových priestorov Twin City Tower bolo zámerom vytvoriť reprezentatívny, civilný a vzdušný priestor, ktorý nebude pôsobiť chladne, ale naopak primerane útulne vzhľadom na povahu jeho funkcie. Hlavnú myšlienku návrhu interiéru tvorí MATERIÁL. Keďže ide o výškovú budovu, primárna voľba materiálov bola jednoznačná. Do budovy s presklenou celou fasádou je vložený kameň, ktorý symbolizuje stabilitu a spoľahlivosť. Hlavný materiál je lokálne doplnený odľahčujúcimi, ktoré mu nekonkurujú a sú umiestnené najmä v priestoroch, kde treba predísť pocitom stiesnenia. Povrchová úprava kameňa je spracovaná tak, aby čo najviac vynikla štruktúra jeho prirodzeného povrch, ktorý sa umocnenie dojmu vhodne nasvieti. Prírodný kameň na podlahe aj stenách je matný s priznanou štruktúrou. Doplnením vhodného mobiliáru a prvkov zelene docielime požadovanú útulnosť priestoru.
Projekt Twin City Tower vznikol v spolupráci HB Reavis s partnerskými štúdiami CEPM a Siebert + Talaš a britským štúdiom John Roberston Architects.
 

Twin city Tower – interiér 2018

Bratislava, Slovensko

klient : HB Reavis
https://twincity.sk
v spolupráci Siebert + Talaš spol. s r.o,

Post with Left Sidebar

Duis nec efficitur dui. Integer commodo, nisi eu tincidunt cursus, lectus ipsum posuere elit, non pulvinar.

News

Video Post

Mauris euismod efficitur viverra. Duis nec efficitur dui. Integer commodo, nisi eu tincidunt cursus, lectus ipsum posuere elit, non pulvinar.

News

Standard Post – No Sidebar

Mauris euismod efficitur viverra. Duis nec efficitur dui. Integer commodo, nisi eu tincidunt cursus, lectus ipsum posuere elit, non pulvinar.

News

Post with Right Sidebar

Mauris euismod efficitur viverra. Duis nec efficitur dui. Integer commodo, nisi eu tincidunt cursus, lectus ipsum posuere elit, non pulvinar

News